• Alles voor jouw unieke tuin
  • Alle kleuren mogelijk
  • Persoonlijk service
  • Eigen spuiterij en showroom

Betonpaal schutting

Een van de meest fundamentele keuzes die moeten worden gemaakt bij het maken en vooral afmaken van de schutting of het tuinhek is om te kiezen voor houten of betonnen schutting palen.

Onze voorkeur gaat uit naar betonnen schuttingpalen. Deze zijn veel steviger dan hout, zodat je gegarandeerd bent en weet dat de schutting goed ondersteund wordt en de paal ook na een harde wind of storm nog overeind staat. Dit maakt betonnen palen ideaal voor schuttingen.

Betonnen palen zijn vrijwel ondoordringbaar door vocht en ze zullen niet worden opgevreten door insecten

Levensduur is een groot voordeel, potentieel kunnen betonpaal schuttingen tientallen jaren meegaan. Ze zullen absoluut langer meegaan dan houten palen, wat de extra kosten voor de installatie ervan kan compenseren. Ook vragen ze weinig onderhoud. Afgezien van het feit dat je ervoor moet zorgen dat de paal goed wordt geïnstalleerd, is er daarna vrijwel geen onderhoud nodig.

Daarnaast een groot voordeel van een schutting met betonpalen: de stevigheid. Betonpalen zijn zeer sterk en houden de schutting altijd op zijn plaats.

Hout Beton Schutting

Doordat je de blokhutplanken op elkaar stapelt krijg je een goede afdichting.

Ook niet onbelangrijk: een goede afdichting. De juiste afdichting draagt bij aan de stevigheid maar ook aan de isolatie van je tuinhuis. Voor een schutting betekent dit dat je er onmogelijk door kan kijken en geniet van je privacy. Ook is beton een duurzaam materiaal, het is namelijk niet gevoelig voor vocht. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om rottende palen, zoals bij houten schuttingpalen wél geregeld voorkomt

Neem een kijkje ons ruime assortiment betonpalen voor een schutting of tuinhuis en stel eenvoudig jouw schutting of tuinhuis samen!

Wood and Colors heeft een uitgebreid assortiment aan betonnen palen voor schuttingen en tuinhuisjes, maar ook hout, bouwmaterialen en verf op onze website. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar een specifiek product of de toepassing ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Home 1

Onze producten

Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Bekijk alle producten

Houthandel Wood and Colors
  • 14 dagen bedenktijd op uw aankoop
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veilig achteraf betalen met Klarna