• Alles voor jouw unieke tuin
  • Alle kleuren mogelijk
  • Persoonlijk service
  • Eigen spuiterij en showroom

Categorie: Algemeen

Een upgrade van je tuin, plaats een witte schutting!

Ben je van plan een nieuwe schutting van Douglas hout in de tuin te plaatsen? Dan staat Woods and Colors voor je klaar! Onze medewerkers beschikken over brede kennis en voldoende ervaring om deskundig advies op maat te geven. Professionele tips over welke Douglas schuttingplanken, de maten voor je tuinafscheiding, kleur en alle andere details van jouw tuinschutting helpen je de juiste keuze te maken. Omdat wij een spuiterij in eigen beheer hebben kunnen wij snel schakelen en doordacht maatwerk bieden. Dit betekent dat náást ons toch al brede assortiment nog veel meer schutting ideeën te verwezenlijken zijn.

Een witte schutting, óf een nieuwe schutting in een andere kleur!

Een tuinschutting in het wit is inderdaad prachtig. Maar bij Wood and Colors is er nog veel meer mogelijk! In onze spuiterij, die volledig in eigen beheer is, kunnen wij iedere RAL kleur op de planken van een tuinafscheiding spuiten. Op deze wijze kun je een houten schutting plaatsen die perfect past bij de stijl van je tuin en woning. De meest uiteenlopende schutting kleuren en ideeën kunnen door ons worden gemaakt. Of je nu kiest voor een witte schutting, een zwarte schutting, of een mintgroene schutting met Douglas hout.

Het plaatsen van een houten witte schutting is een slimme optie

Vergeleken met een vinyl omheining of schuttingen van ander materiaal, kan het installeren van een houten schutting zeker een milieuvriendelijkere optie zijn dankzij het FSC hout. Een houten schutting is namelijk gebouwd om lang mee te gaan

Bij het zoeken naar houten materiaal voor een schutting, kun je ervan uitgaan dat de schutting lang meegaat. Neem bijvoorbeeld Western Red Cedar hout: een stevig materiaal bestand tegen bederf, rot, en schade door insecten.

Daarnaast, wanneer u mogelijk toe bent aan iets nieuws, kan het hout van de schutting weer worden gerecycled en omgezet in een ander project in plaats tee indigen op de stortplaats. Over het algemeen is dat namelijk niet mogelijk met schuttingen van ander materiaal. Vinyl of kunststof schuttingen kunnen meestal niet worden gerecycled aan het einde van hun levenscyclus.

Jouw geïmpregneerde witte Douglas schutting of tuinhek is dus niet alleen fantastisch mooi en functioneel, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam!

Klantgericht en flexibel

Ben je op zoek naar een witte schutting met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een tuinschutting in allerlei soorten, maten en kleuren bestel je bij Wood & Colors.

Neem voor vragen of advies over jouw nieuwe witte schutting of andere tuinschermen contact met ons op via de mail, chat of telefonisch.

Wit Blokhutprofiel

woensdag, 1 september 2021

Vragen over dit artikel?