Voor een WOW-effect in je tuin

Winkelwagen (0)
 
 • Alles voor jouw unieke tuin
 • Alle kleuren mogelijk
 • Persoonlijk service
 • Eigen spuiterij en showroom
 • Bezorging door heel Nederland

Geïmpregneerd hout

 

Veel houtsoorten zijn vatbaar voor houtrot. Vocht dringt binnen in het hout en veroorzaakt houtrot, en hierdoor verzwakken houten constructies. Geïmpregneerd hout biedt uitkomst. Na de impregnatie van het hout is het hout veel minder vatbaar voor houtrot. Uw blokhut, tuinhuis of ander bouwwerk gaat een stuk langer mee.

Je kunt hout echter ook schilderen met dekkende verf. Verf van goede kwaliteit, goed dekkend aangebracht, biedt bescherming aan het hout. Wood and Colors biedt geschilderd tuinhout aan. Je hoeft zelf niet te schilderen, maar kunt profiteren van de bescherming van de verf. Daarnaast ziet vurenhout of hout van een andere houtsoort er met een kleurtje ook gewoon heel mooi uit.

Wood and Colors biedt ook geschilderd geïmpregneerd hout aan. Zo profiteer je van dubbele bescherming. De impregnatie en de verf beschermen beiden het hout.

Tuinhout en houtrot

Tuinplanken, schuttingplanken, rabatdelen bij Wood and Colors is alles verkrijgbaar. Daarin zijn wij niet de enige aanbieder. Koop je echter tuinhout bij een andere aanbieder, dan moet het hout wellicht nog bewerkt worden. Onbehandeld hout, bijvoorbeeld vuren, lariks of douglas, is vatbaar voor houtrot.

Je kunt kiezen voor geïmpregneerde planken of ander geïmpregneerd hout. Sommige aanbieders bieden dit kant en klaar aan. Bij andere moet je een meerprijs betalen voor het impregneren. Het is echter ook mogelijk om het hout te behandelen met transparante beits. De beits beschermt dan het hout, mits je kiest voor de juiste beits.

Het schilderen met de juiste verf biedt ook bescherming aan het hout. Tevens heb je het tuinhout dan in een mooie kleur. Wood and Colors biedt geschilderd tuinhout aan waaronder geïmpregneerd hout. Je gebruikt dit hout voor bijvoorbeeld schuttingen, blokhutten, tuinhuisjes.

Groot aanbod geïmpregneerd hout

Wood and Colors heeft een uitgebreid assortiment geïmpregneerd hout. Denk bijvoorbeeld aan schuttingplanken, tuinplanken, balken, palen en rabatdelen. Als houtsoort bieden wij het populaire vurenhout maar ook andere houtsoorten zijn leverbaar. Al ons geïmpregneerde tuinhout is gemaakt van hoogwaardig hout van Europese afkomst. Wij kiezen voor een grondig en duurzaam impregnatie proces.

Wat ons uniek maakt is dat we het hout schilderen in de door jouw gewenste kleur. Impregnatie geeft vaak een bepaalde gloed mee aan het hout. Niet iedereen vindt dit mooi. Wilt je het hout liever geschilderd hebben in een mooie kleur, dan zorgen wij hier voor!

Breed kleurenpalet en hoogwaardige verf

Bij Wood and Colors bestel je geïmpregneerd hout. Hierbij geef je de kleur op waarin je het hout geschilderd wilt hebben. Kies uit een divers kleurenpalet van trendy kleuren.

De verf die wij gebruiken is watergedragen verf van industriële kwaliteit. Wij brengen de verf in de gewenste kleur aan op schuttingplanken, tuinplanken, rabat of ander hout. We leveren daarbij een perfect egaal en gelijkmatig resultaat. Dit staat niet alleen mooi, het biedt ook bescherming aan het hout. Geïmpregneerd hout dat ook nog eens dekkend geschilderd is biedt dubbele bescherming. Je blokhut, tuinhuisje, schutting of ander bouwwerk gaat hierdoor vele jaren mee. Daarnaast ziet het geschilderde tuinhout er prachtig uit.

Perfect egaal schilderresultaat

De geïmpregneerde balken, planken, rabatdelen of palen worden geschilderd door middel van een spuitproces. De verf wordt hierbij in de gewenste kleur op het hout gespoten. Hierdoor krijg je een egaal, volledig gelijkmatig resultaat. Onregelmatigheden in de verflaag treden met onze methode niet op.

Ons geschilderde geïmpregneerde tuinhout is niet alleen mooi. Je hebt ook zeer stevig hout dat de dubbele bescherming ondervindt van de impregnatie en de dekkende verflaag. Het geleverde hout hoeft verder niet bewerkt te worden. Je kunt dus direct aan de slag met bouwen.

De belangrijkste voordelen

Dit zijn de belangrijkste voordelen van de dienstverlening van Wood and Colors.

 • Uitgebreid aanbod aan geïmpregneerd hout
 • Diverse houtsoorten, vormen en afmetingen
 • Wij schilderen het tuinhout voor je
 • Verf van industriële kwaliteit
 • Breed kleurenpalet om uit te kiezen
 • De verf wordt helemaal gelijkmatig aangebracht
 • Dubbele bescherming door de verf en de impregnatie
 • Aangezien je niet zelf hoeft te schilderen bespaar je tijd en geld