Voor een WOW-effect in je tuin

Winkelwagen (0)
 
 • Alles voor jouw unieke tuin
 • Alle kleuren mogelijk
 • Persoonlijk service
 • Eigen spuiterij en showroom
 • Bezorging door heel Nederland

Houten tuinschermen


Bent u op zoek naar houten tuinschermen? Dan bent u bij Wood & Colors aan het goede adres. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kiest u voor een tuinscherm van hout, maar wilt u dit hout een bepaalde kleur geven? Wilt u het hout dus niet blank laten, maar schilderen in uw favoriete kleur? Dan weet u wellicht wel dat het schilderen van een scherm niet zo gemakkelijk is. Al die hoeken en richels, het is moeilijk om het allemaal gedekt te krijgen.


Wij verven uw houten tuinscherm


Wood and Colors biedt in dit geval uitkomst. Wij leveren fraaie houten tuinschermen, en het schilderen doen wij voor u. U geeft een kleur op, wij zorgen ervoor dat het hele tuinscherm in die kleur gespoten wordt. Wij zijn op het moment van schrijven het enige bedrijf in Nederland dat u die aanbieding doet. Bespaar uzelf dus tijd en moeite. U bent verzekerd van een goed resultaat met de dienstverlening van Wood and Colors.Ruim assortiment mooie houten tuinschermen


Om te beginnen hebben wij een fraai assortiment aan houten schuttingen. Wilt u een houten schutting plaatsen in uw tuin, gemaakt van schermen, bekijk dan ons aanbod. Onze tuinschermen zijn gemaakt van hoogwaardig Europees hout. Samen met de verflaag die wij er overheen aanbrengen zorgt dit ervoor dat uw scherm niet snel gaat rotten. Uw tuinscherm staat stevig in uw tuin, gedurende vele jaren.


Uw tuinscherm wordt volledig gedekt met verf


Zelf een houten tuinscherm of houten wand schilderen met een kwast is niet gemakkelijk. Dat vinden wij ook. Mede daarom doen wij het ook niet met een kwast. Wood and Colors hanteert een professionele spuitmethode om uw tuinscherm te schilderen. Het oppervlak van het scherm wordt volledig en geheel gelijkmatig bedekt met verf van industriële kwaliteit. U kunt zelf de kleur kiezen die u het mooist vindt.

Het resultaat ziet er prachtig uit. Daarnaast beschermt de verflaag het hout tegen het Nederlandse weer. Onze houten schuttingen gaan daardoor vele jaren zonder problemen mee. Zelf zo’n mooi resultaat bereiken is zeker niet gemakkelijk.


De prijs meer dan waard


Wood and Colors levert houten tuinschermen van topkwaliteit. Deze schermen ondergaan vervolgens een bewerking, namelijk het schilderen. U kunt wel begrijpen dat de prijzen van deze tuinschermen daardoor wat hoger kunnen liggen dan bij onbehandelde tuinschermen van sommige andere aanbieders.

Bedenkt u zich echter wel dat u zichzelf een hoop tijd en moeite bespaart. U hoeft geen geld uit te geven aan verf en wij behalen een perfect resultaat voor u. Zeker in het geval van tuinschermen is het feit dat wij het hout voor u schilderen de prijs meer dan waard.

De voordelen opgesomd

 • Fraaie en stevige tuinschermen
 • Kwaliteit rabathout
 • Hoogwaardig Europees hout
 • Verf van industriële kwaliteit
 • Veel beschikbare kleuren
 • Steigerhouten tuinmeubelen in alle soorten en maten
 • U bespaart tijd en moeite
 • Zelf zo’n mooi resultaat behalen is moeilijk


Bestel uw tuinscherm of stel uw vraag

Bekijkt u gerust onze houten tuinschermen om te zien welke u mooi vindt. Als u een scherm bestelt, wordt het snel en volledig geschilderd geleverd. Mocht u echter nog vragen hebben voor u overweegt een bestelling te plaatsen, neemt u dan contact op. Wij geven u graag vrijblijvend alle informatie die u nodig hebt. Perfect geschilderde, fraaie houten tuinschermen vindt u bij Wood and Colors!