• Alles voor jouw unieke tuin
  • Alle kleuren mogelijk
  • Persoonlijk service
  • Eigen spuiterij en showroom

Over houthandel Wood and Colors

Wood and Colors bestaat sinds 2015 en is voortgekomen uit een passie voor hout in combinatie met kleur. Hout is een prachtig, robuust en maar ook zeer toegankelijk product voor iedereen. Er zijn ontzettend veel variaties betreft houtsoorten en profielen beschikbaar, maar waarom zou dit niet ook in elke kleur beschikbaar zijn? En waarom zou dit niet toegankelijk worden voor iedereen om zo aan ieders wens te kunnen voldoen. Het idee was geboren en een paar maand later resulteerde dit in een uniek website!

Door de jaren heen heeft Wood and Colors een grote ontwikkeling doorgemaakt. Waar het in het begin een klein scala aan producten was, is er nu een veel groter assortiment dat nog steeds blijft uitbreiden. Zo hebben we meerdere houtsoorten in ons assortiment gekregen, maar ook meerdere profielen. Denk dan Douglas hout, Vermello Wood, Thermisch gemodificeerd vuren, grenen hout, vuren hout en western red cedar. Deze houtsoorten hebben ook allemaal hun eigen profielen waardoor er een geruime keuze is ontstaan op de website. De producten worden aangeboden in onze standaard kleuren: zwart, wit, grijs, antraciet en naturel (transparant gebeitst). Maar het unieke aan Wood and Colors is dat we ook iedere RAL kleur kunnen aanbieden!

Of je nou opzoek bent naar tuinhout, schuttinghout of gevelhout in 1 van onze standaard kleuren, of naar een specifieke RAL kleur, dan ben je bij Wood and Colors aan het juiste adres! Heb je een speciale kleur in gedachten of wil je graag eerst het hout in een kleur bekijken voordat je besteld, vraag dan een gratis proefstukje aan. Zo krijg je een beter idee van het hout, profiel en kleur!

“De komende jaren heeft Wood and Colors het vooruitzicht om te blijven groeien en ontwikkelen. Maar het originele idee om alle kleuren voor ieders wil en wens te kunnen aanbieden zal altijd de leidraad van het bedrijf blijven”

gekleurde overkapping

Houthandel Wood and Colors

Onze unieke werkwijze

Bekijk ook eens onze bedrijfsvideo

Home 1

  • 14 dagen bedenktijd op uw aankoop
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veilig achteraf betalen met Klarna