• Alles voor jouw unieke tuin
 • Alle kleuren mogelijk
 • Persoonlijk service
 • Eigen spuiterij en showroom

Tuinscherm XL Grenen Wit

Tuinscherm XL Grenen Wit

Levertijd: ca. 2 weken tot 3 weken

Prijs vanaf:

214,06

Artikel: 007238.4

Alle beschikbare kleuren:

 • 14 dagen bedenktijd op uw aankoop
 • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
 • Zeer scherp geprijsd
 • Veilig achteraf betalen met Klarna

Tuinscherm XL Grenen Wit

Kleur Wit

XL Tuinscherm Grenen wit

 

Kleur: wit
Afmeting: H2000 x B2000 mm (extra hoog)
Dikte totale scherm: 47 mm

Bovenkant: recht
Bevestiging: hoekbeslag 
Aantal planken:
15 verticale lamellen (8+7) van 15x160x2000 mm
–  3 horizontale tussenliggers van 15x160x2000 mm

Houtsoort: grenen
Bewerking: gladgeschaafd
Keurmerk:
FSC, KOMO
Behandeling: geïmpregneerd (bruin)

Met dit tuinscherm maak je in no time die prachtige witte schutting die je zo graag wilt. witte tuinafscheidingen zijn erg populair en zie je steeds meer terug in de Hollandse tuinen, horeca locaties, en recreatiegebieden. 

Erg prettig aan Tuinscherm XL grenen wit is dat het een afmeting van 200 x 200 cm heeft. Dit extra hoge schuttingdeel is daarmee ideaal als je het prettig vind om veel privacy te genieten. Ook omdat het scherm een te verwaarlozen doorkijk heeft vanwege de brede lamellen. 

Met de lameldikte van 1,5 cm is dit een stevig scherm, zeker in vergelijk met de dunnere en goedkopere schermen. De extra brede planken van 16 cm zorgen ervoor dat dit scherm zeer robuust is.

 

Kenmerken

Dit witte Tuinscherm XL is breder en hoger dan de gangbare afmetingen van 180×180 cm. Tuinscherm XL Grenen wit is namelijk 200 cm breed en 200 cm hoog. Met deze extra hoogte geniet je van optimale privacy omdat men niet meer over je tuinafscheiding kan kijken. Bovendien is het scherm zeer dicht en kent het om die reden een te verwaarlozen doorkijk .

Met een totale constructiedikte van 4,7 cm en lamellen en tussenliggers van 1,5 cm dik betreft het een bijzonder stevig. Stukken steviger dan de goedkope tuinschermen van 1 of 1,2 cm dik bij de bouwmarkt in je buurt. Weet ook dat alle planken met kwalitatieve RVS-schroeven bevestigd zijn om roestvorming te voorkomen.

 

Gekleurd tuinscherm

Wood and Colors is de eerste webshop waar je gekleurde tuinschermen kunt bestellen. Alle kleuren zijn mogelijk, dus ook je favoriete kleur. Betrek buiten bij binnen en creëer een unieke schutting die perfect aansluit bij je woonwensen. 

Geïnspireerd geraakt door Wood and Colors en misschien op zoek naar meer kleur of een combinatie van verschillende kleuren? Kijk dan eens bij bijvoorbeeld een falurode schutting.

Een professioneel geverfd tuinscherm van Wood and Colors levert niet alleen een prachtig, kwalitatief hoogstaand eindresultaat op; je verlengt ook de levensduur van je houten schutting. Zeker als je periodiek onderhoud pleegt.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Het scherm is gemaakt van FSC gecertificeerd hout waarmee je verzekerd bent van een houtproduct dat afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Bovendien is het hout afkomstig uit Noord-Europese bossen voor een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

“Wist je dat we al onze tuinhoutproducten in onze eigen verfspuiterij kleuren? De verven die gebruikt worden zijn watergedragen en daarmee duurzamer ten opzichte van synthetische verf. Bovendien is Wood and Colors in het bezit van het KOMO-keurmerk. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit”

 

Professioneel geverfd

De tuinschermen worden met veel zorgvuldigheid gecoat in onze eigen spuiterij. Alle spuitwerkzaamheden vinden plaats onder gecontroleerde omstandigheden. Denk hierbij aan:

 • klimaatbeheersing; een constante temperatuur van minimaal 15 graden
 • constante luchtbevochtiging en luchtverplaatsing voor de beste houtdroging
 • controle van laagdikte van de aangebrachte verf
 • controle van vochtigheid van het geïmpregneerde hout
De gebruikte coating is kwalitatief hoogwaardig, dit is belangrijk voor een goede hechting van de verf. Alle houten tuinschermen worden gespoten in een universeel beitsachtig verfsysteem. Hierdoor is het overschilderbaar in alle gewenste verfsystemen en/of verfsoorten. Zodra de schermen aan onderhoud toe zijn heb je de keuzevrijheid uit iedere verfsoort.

 

Tips & advies

 • nadeel van het plaatsen van schermen kan zijn dat het einde van de schutting niet geheel op de goede breedte uitkomt.
  Je kan dan een scherm verzagen (indien mogelijk), een half scherm gebruiken of zelf met schuttingplanken en tussenlamellen een laatste scherm op maat maken
 • stem de plaatsing altijd goed met je buren af         
 • houd rekening met onderhoud, de groei van struiken, planten en bomen        
 • laat geen klim-op (hedera) tegen de schutting groeien   
 • graaf de schuttingpalen diep genoeg in, gebruik beton of gebruik stevige ankers uit ons assortiment
 • plaats deze schermen tussen 7x7x300 cm hardhout palen of kies voor geïmpregneerde palen in dezelfde kleur bruin of de iets goedkopere, standaard groen geïmpregneerde, tuinpalen
 • maak dit 200 x 200 cm tuinscherm met 6 verbindingshoekjes vast aan 2 palen. Kies bij voorkeur 3 meter palen van hardhout

 


Bestel ook:

 • schuttingpalen om de schermen aan te bevestigen
 • beslag om de schermen te bevestigen aan de palen
 • afdeklatten voor een strakke afwerking van de bovenkant en voor extra bescherming
 • betonnen onderplaat (latei) voor een mooie afwerking en bescherming tegen optrekkend vocht

 

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice
Erg gemakkelijk is onze chat functie rechtsonder in beeld. Tijdens kantooruren kunnen onze medewerkers je direct te woord staan. Buiten kantooruren kan je ons vanuit de chat een mailbericht sturen.

 
Helpdesk

Klantenservice

Neem gerust contact op met onze klantenservice indien jij vragen hebt. Via info@woodandcolors.nl of 085 – 043 00 80.

Wees de eerste om “Tuinscherm XL Grenen Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Tuinscherm XL Grenen Wit

Tuinscherm XL Grenen Wit

Prijs vanaf: 214,06

Bestellen