• Alles voor jouw unieke tuin
  • Alle kleuren mogelijk
  • Persoonlijk service
  • Eigen spuiterij en showroom

Afdeklatten

Als je op zoek bent naar de perfecte afwerking voor jouw nieuwe schutting dan zijn afdeklatten de ideale oplossing. Bij Wood & Colors begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw schutting te beschermen tegen de elementen en om een esthetische uitstraling te creëren die past bij jouw stijl. Daarom hebben wij een breed assortiment aan afdeklatten van de hoogste kwaliteit in verschillende houtsoorten zodat je gegarandeerd een optie vindt die past bij jouw smaak en budget.

Onze afdeklatten zijn verkrijgbaar in Douglas hout, Vermello Wood, Vuren en Grenen, en zijn zorgvuldig geselecteerd op hun duurzaamheid en uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een warme en natuurlijke uitstraling met Douglas hout, een moderne look met Vermello Wood, of een budgetvriendelijke optie met Vuren of Grenen, wij hebben het allemaal!

Uniforme uitstraling met afdeklatten in dezelfde houtsoort

Wil je dat jouw schutting er niet alleen mooi uitziet maar ook een uniforme uitstraling heeft? Dan raden wij aan om afdeklatten te bestellen in dezelfde houtsoort als de rest van jouw schutting. Bij Wood & Colors hebben we hier rekening mee gehouden en bieden we afdeklatten aan in verschillende houtsoorten die passen bij onze schuttingen.

Onze afdeklatten zijn verkrijgbaar met en zonder sponning, afhankelijk van waar je de afdeklat plaatst. Zo ben je altijd verzekerd van een perfecte afwerking. Met onze afdeklatten voeg je niet alleen waarde toe aan jouw schutting maar geniet je ook van hoogwaardige kwaliteit en een mooie uitstraling. Kies daarom nu voor de afdeklatten van Wood & Colors en maak van jouw schutting een echte eyecatcher!

Filter 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten