• Alles voor jouw unieke tuin
  • Alle kleuren mogelijk
  • Persoonlijk service
  • Eigen spuiterij en showroom

Tuinafscheiding

Tuinafscheidingen, de keuze is reuze. Er zijn verschillende soorten materialen waarbij je jouw eigen plekje kunt creëren. Naast het feit dat een tuinafscheiding voornamelijk geplaatst wordt om een scheiding tussen jouw huis en dat van de buren te maken wil het oog ook wat natuurlijk! Een houten tuinafscheiding is de meest populaire keuze de afgelopen jaren. Een houten tuinafscheiding heeft een natuurlijke uitstraling, is duurzaam en bovenal zeer tijdloos. Je zou een tuinafscheiding kunnen kiezen van verschillende soorten hout. Je zou onze houtproducten natuurlijk ook met beton kunnen combineren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Douglas rabat delen schutting. Deze schuttingen noemen we in de volksmond ook wel een rabat schutting. De opzet van deze schutting is een combinatie van palen en losse rabat planken. Deze planken sluiten zo nauw aan dat je er niet doorheen kan kijken. Dit is ideaal wanneer je privacy hoog in het vaandel hebt staan. Bij Wood and Colors hebben we een ruim assortiment en een passend aanbod voor elke tuin! Naast een rabat schutting hebben we ook de zogenaamde Betowood hout beton schutting. Deze tuinafscheiding is gemaakt van een combinatie van Douglas lariks blokhut profielen en beton. Ook zou het een combinatie kunnen zijn tussen Vuren blokhut profielen en beton delen. Tevens kun je bij ons geïmpregneerde schuttingen krijgen. Een geïmpregneerde tuinafscheiding zorgt voor verlenging van de levensduur van je houten tuinafscheiding. Wanneer je het hout impregneert is het water en vuil afstotend. Het ideale aan geïmpregneerd hout is dat je de planken ook makkelijker kunt schoonmaken dan onbewerkt hout.

 

 

Tuinafscheiding in elke kleur

Naast de keuze van het materiaal zijn de tuinafscheidingen verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Gaat jouw voorkeur uit naar een witte tuin afscheiding die ruimte creëert of voel je meer bij een donkere tuinafscheiding en werk je met lichtere elementen en accessoires? Bij Wood en Colors hoef je alleen maar de juiste RAL kleur door te geven en wij zorgen dat de planken in de juiste kleur geleverd worden. Het hout wordt in een eigen professionele spuiterij gespoten waar ook gekleurd (tuin)hout wordt gespoten voor de zakelijke markt. Wij hebben dan ook een uitgebreide kennis van verf- en beits systemen voor toepassingen op allerlei tuinhout. Naast het kiezen van de gewenste kleur is er ook nog de mogelijkheid om een horizontale of verticale tuinafscheiding te kiezen. Om een doorgang in de tuinafscheiding te maken kun je kiezen uit verschillende deuren die tussen de schuttingdelen geplaatst kan worden. Om de tuin met prachtige tuinafscheiding ook nog veilig te maken leveren we ook inbouw cilinder sloten van RVS. Kortom, je kan je eigen tuinafscheiding naar wens samenstellen.

Op maat gemaakte tuinafscheiding

Om een op maat gemaakte tuinafscheiding samen te stellen staan wij van Wood and Colors graag voor je klaar. Ben je er zelf al uit wat voor een soort tuinafscheiding je in de tuin wil plaatsen? Dan is het bestellen van de rabat delen vrij simpel. Klik op de gewenste planken en kies vervolgens de juiste lengte, vul het benodigde aantal in en voeg alle producten voor de tuinafscheiding toe aan het winkelwagentje. Controleer je bestelling nog even en als laatste kun je snel en veilig op verschillende manieren afrekenen.

Advies nodig?

Heeft u nog vragen over het tuinafscheidingen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085-0430080.

Onze producten

Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Bekijk alle producten

Houthandel Wood and Colors
  • 14 dagen bedenktijd op uw aankoop
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9,3
  • Zeer scherp geprijsd
  • Veilig achteraf betalen met Klarna